Wist je dat? - Al Qaeda is familie van Obama


Voor sommigen was het misschien al bekend dat Al Qaeda een aftakking is van de Amerikaanse inlichtingen dienst. Echter, over de achtergrond van Al Qaeda wist men niet dat de kinderen daarvan neef en nichten zijn van Obama. Maar het volk werd afgeleid door het knappe uiterlijk van Obama.

.

Via Africom in Zuid Afrika heeft Al Qaeda macht gekregen over geheel Zuid Afrika. Maar ook in andere delen van het continent Afrika heeft Al Qaeda macht gekregen, dankzij de financiering van de Amerikaanse Inlichtingendienst.

De oorlogen in Congo en Kenia zijn dus gefinancierd door de Amerikaanse Inlichtingendienst. Omdat Al Qaeda een vertakking is van de Amerikaanse Inlichtingendienst heeft Obama de tentakels van de Elite achter de schermen verder uitgespreidt. Dit is dus ook waarom de USA zoveel macht heeft verkregen in het Midden Oosten.

Het uiteindelijke doel is om alle landen afhankelijk te maken van één centraal systeem. Dit noemen ze pure machtslust. Het systeem wordt nu een stukje bij beetje afgebroken door Trump. Niemand heeft het door, maar Trump breekt alles af wat Obama heeft opgebouwd.

Dankzij de mooie lach en mooie ogen van Obama wist de elite van te voren dat het volk hem zou gaan omarmen. Dat is dan ook de grootste misleiding geweest waar het volk in is getrapt. Tegenwoordig verkiezen mensen veel liever goed uitziende mensen. Als het maar een vriendelijke lach en mooie ogen heeft.

Waarom denk je dat Trump bij de massa wordt uitgespuugd? Heel eenvoudig! Hij heeft het uiterlijk en uitstraling niet mee. Mensen begrijpen zijn lompe gedrag niet en begrijpen ook niet dat het niet gaat om een mooie uitstraling. Wat Trump juist heeft is gezag! De massa zien dat niet omdat zij zich liever laten misleiden door iemand met mooie ogen en een mooie lach op zijn gezicht.

Om het verhaal niet langer te maken dan nodig is richt ik mij eventjes op Winnie Mandela. Wij weten wie Winnie Mandela was, namelijk de vrouw van Nelson Mandela. Zij is dus de nicht van Obama. En omdat Al Qaeda een vertakking was van de Amerikaanse Inlichtingendienst kon de macht in Zuid Afrika met gemak worden uitgebreid.

De moorden in Zuid Afrika op het Blanke Boerenvolk werden dus gefinancierd door Amerika. Dat gezeur over de apartheid etc. wist je dat dit gewoon onderdeel was van de grote agenda? Jawel! De NWO agenda! De blanken in Zuid Afrika kregen geen rechten meer en er werd gewezen naar een verleden die ook nog eens werd verdraaid. De ware geschiedenis over het Blanke volk in Zuid Afrika werd opzettelijk tegen gehouden.

Waarom gebeurde dit allemaal? Denk je dat het ging om de zwarte bevolking te dienen? Nee hoor! Dat was één grote scam! Dat gezeur over die apartheid moest ervoor zorgen dat Al Qaeda zijn tentakels kon spreiden. Zo kreeg Amerika steeds meer macht over het grondgebied. Om wat? Jawel, om olie! Wie alles heeft, gas, olie en goud, heeft dan ook de macht en kan de natiën erom heen laten buigen of breken.

De afschaffing van de apartheid gaf Al Qaeda macht, dat gegeven werd door Marionet Nelson  Mandela. Ook Nelson Mandela was niet bepaald lelijk en had een bepaalde uitstraling dat vriendelijk overkwam. En dat is ook waar de massa voor viel. Zijn manier van spreken raakte het volk, want Mandela was een charismatische persoon, net als Obama.

Alles wat niet charismatisch was werden als dictators bestempeld. Dat idee vloog ook over naar Europa. Wie geen knappe, goeduitziende uiterlijk had werd als dictator beschouwd. Maar bovenal; wie geen charisma had was dus niets in de ogen van de elite. En tot op heden is dat nog steeds het geval in de EU. Charisma is de grootste wapen die de elite inzet om het volk te misleiden.

Waarom denk je dat Trump niet zo geliefd is als Obama het geval was? Juist, Trump heeft geen charisma over zich heen. M.A.W. Trump is een leider dat zichzelf blijft. Zijn zogenoemde arrogante houding is niets meer dan een dekmantel. De elite meent dat door zijn lompe houding hij enkel domme dingen doet en domme uitspraken heeft. Dit is puur om de elite om de tuin te leiden.

Maar de massa wil nog steeds een leider dat charisma heeft en een mooie uitstraling bezit. Maar een ware leider herken je aan zijn vruchten en niet aan zijn uiterlijk. Welke vruchten wierp Obama af? En welke vruchten werpt Trump af?

Als je alles weet dan ga je beseffen hoe je al die tijd werd belazerd. Ik geloof dat de meerderheid niets wist over de connecties tussen Obama en Al Qaeda. Je moet een leider niet nemen op zijn mooie woorden of handelen. Je moet een leider nemen op de vruchten die hij afwerpt. Obama was enkel een marionet, evenals Nelson Mandela. Nelson werd aangesteld door de elite zodat Al Qaeda macht kon verschaffen over het land.

Nu je dit hebt gelezen, ga je dan nog steeds letten hoe iemand eruit ziet? Ik hoop het niet voor je. Want je moet gaan beseffen dat een goede leider niet altijd knap is. Een eerlijke leider is ook niet charismatisch. Charisma is niets meer dan een manier om het volk te misleiden. Kerken doen dat ook. Zie hoeveel kerkleiders een bepaalde charisma over zich hebben. Het is allemaal om de massa op psychologische wijze te misleiden.

Reacties


Anja 4 maanden geleden

Al Qaeda en Isis... zelfde laken een pak. De ene zo bestempelde terreurorganisatie is nog niet verdwenen of de andere staat al weer klaar... Het fijne weet ik er niet van, maar heb altijd geweten dat het inlichtingendiensten waren... Ik heb me vaak verwonderd over het feit dat Obama zo aanbeden werd en nog steeds wordt, als eerste zwarte president van Amerika... Want dat was nogal wat... Je kon dus ook geen kwaad woord spreken over hem. Ik heb hem nooit vertrouwd.. gladde praatjes vullen bij mij geen gaatjes ;-)

 
  • Vind ik leuk
  • Geweldig!
  • Grappig
  • Wauw
  • verdrietig
  • Boos