Kinderoffers en handel in Nederland Een ooggetuige spreekt - Met Nederlandse ondertiteling.

Als je denkt dat je alles wel hebt gehad, komt er een volgende getuige naar voren. Wij raden de mensen aan alleen te kijken wanneer ze het aan kunnen. Want deze getuige wordt momenteel afgeschilderd als doorgedraaid.

Ik heb al meerdere malen aandacht geschonken over het Ronde Huis in Nunspeet. Maar een zeldzaam video uit 2015 laat zien hoe een ooggetuige spreekt over de gruwelijke daden van het Koninklijk huis en de vrijmetselaars. Helaas slaapt de massa nog, omdat zij zich geen voorstelling kunnen maken dat het Koninklijk Huis dit zou doen.

Mensen zijn gemakkelijk te misleiden en zien enkel de buitenkant van het Koninklijk Huis. Maar mensen durven niet verder te kijken. Sterker nog; mensen durven geen vragen te stellen of bepaalde zaken in twijfel te trekken omdat ze bang zijn voor kritiek uit hun omgeving.

Deze video is zeer kostbaar en ik raad jullie aan deze te gaan kijken. Het is Nederlands ondertiteld.


Sjouke van der Naalt

21 Blog Berichten

Reacties
Kalki1 Tree Tender Maitreya 31 w

K-KUMARA'S SANAT(Eternal Youth)-A-ALMACHTIGE-L-LIEFDEVOLLE-K-KINDERS & BABY'S PORNO & MOORDEN MISBRUIK ONTKRACHTING-I-INDIVIDUALISATIES -KALKI- ! IS DEZE WEL ANTI-MULTI_PEDO-NETWERKEN IN NEDERLAND & zo ook WERELDWIJD ! DUS BIJ DEZE DAN WEL ABSOLUUT; DE " OORLOG AAN DE PEDO(VACCIN) etc. DEEP STATE " EN DIT DAN WEL EERST VIA " GALACTISCHE CODEX " & zoals deze wel eerst VIA; https://facebook.com/Belevingswereld.net

 
 
Peter Bright Willemen 1 jaar geleden

Ons onwettige en criminele #Koningshuis is al sinds #WillemvanOranje hiermee bezig! Dankzij Wilhelmina, de - buitenechtelijke - Juliana die gedwongen werd met #Nazi Bernhard te trouwen werd het steeds meer #9thcircle #Bilderberg #Cabal en ja die #Beatrix was sponsor van pedofeestjes .. #Friso #zolle en ondanks de rechtszaak nooit veroordeel ... wel vermoorden zij getuigen! Remember #MarianneVaatstra !!!