Hoe kreeg Black Live Matters het voor elkaar om met zoveel man in Amsterdam te demonstreren?


Helaas merk ik weinig van dat mensen zich richten over hoe het kon dat BLM(Black Live Matters) het voor elkaar kreeg om met zoveel mensen te demonstreren. Je moet echt vraagtekens gaan stellen bij de zogenoemde moord op een zwarte in Amerika.

.

Wie vragen durft te stellen zal achter de waarheid komen. Al direct wist ik dat er iets niet klopte over de moord op George Floyd. En hoe zit het met de agenten die betrokken waren bij de zogenoemde moord op Floyd?

Je moet eerst goed de achtergrond kennen van Black Live Matters. Mensen zouden bijvoorbeeld gelijk twijfels moeten trekken dat Femke Halsema tussen de demonstranten te vinden was, zonder zelfs een mondkapje. En dan heb je Grapperhaus nog die zei er niet aan te denken om Halsema af te zetten omdat hij op zijn manier begreep waarom Halsema tussen de demonstranten te vinden was. Nu zouden mensen gelijk moeten gaan twijfelen van wat er daadwerkelijk aan de hand is. Maar mensen blijven doorslapen.

In een video die opdook zie je dat er beelden zijn vrijgegeven die laten zien dat de twee medische personeel twee agenten zijn. Wat speelt er hier daadwerkelijk af? Waarom zie je geen ambulancepersoneel aanwezig die hem zouden moeten afvoeren. En waarom blijven die agenten met hun knie op zijn nek drukken terwijl hij bewusteloos is? Is het om indruk te maken op het publiek? Is het om het publiek te waarschuwen?

Bekijk de beelden voor jezelf en laat weten hoe jij hier over denkt?

Ondertussen ga ik even terug naar voor het incident. Er verscheen een foto met tekst erbij. Deze foto vind je terug via de volgende link.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3383730844979071set=a.281192708566249type=3theater

Terwijl er geen constructie gaande was op deze plek werden er toch stapels bakstenen neergelegd. Is dat toeval? Wie dat gelooft ligt zeker in diepe slaap.

Mij is vroeger geleerd dat leren rekenen te maken heeft met wat past en niet past. Er kan maar een bepaald getal uitkomen en geen meerdere getallen als resultaat. Je zet dus een stapel bakstenen neer om georganiseerde rellen te kunnen laten uitbreken.

Als je de achtergrond kent van Antifa en Black Live Matters dan weet je dat deze organisaties op de loonlijst staan van George Soros. Of zijn wij dat alweer vergeten? Met deze kennis in gedachte  moet je rekening houden dat er veel meer zaken in scene zouden zijn gezet. Wij weten hoe Soros werkt en wil blank en zwart tegen mekaar opzetten zodat er een burgeroorlog kan ontstaan. Dan moet daar eerst een aanleiding zijn om een zogenoemde demonstratie te rechtvaardigen. Oorzaak, probleem en gevolg is het antwoord voor dat soort lieden als Soros.

Je moet ook rekening houden met het feit dat er jaarlijks vele mensen in Amerika het slachtoffer zijn geworden van politiegeweld. Zowel blank als zwart. Maar daar word nooit iets over gezegd. Staan wij daar wel eens bij stil? Nee, wij laten ons afleiden door de MSM. Dan moet je toch vragen gaan stellen waarom de zogenoemde moord op Floyd extra wordt uitvergroot in de Staatsmedia. Blijkbaar hebben ze iets waarover gezwegen moet worden. En dus vergroten ze de moord op Floyd exta uit in de staatsmedia zodat mensen niet verder gaan zoeken.

Wist je dat George Floyd porno ster was en een modelburger? Nee? Zie dan deze link. Houd rekening met het feit dat bepaalde beroemdheden contact hebben met Soros. Bono van U2 is namelijk ook een bekende ster die goed contact heeft met Soros.

Is het dan mogelijk dat George Floyd ook gewoon een goed contact had met Soros? Laten wij die mogelijkheid niet uitsluiten. Ik kan dat niet bewijzen natuurlijk dat het zo is. Maar laten wij die mogelijkheden wel op de voorgrond houden.

Je weet hoe Soros werkt en gebruikt daarvoor graag mensen die goed kunnen acteren. Met de informatie op voorhand over Soros moet er toch een lichtje gaan branden dat er iets niet klopt omtrent de moord op Floyd. En wij hebben in het verleden ook wel geleerd dat vele zaken in scene zijn gezet. Ook het feit dat een zogenoemde moord op iemand met een huidskleur extra wordt uitvergroot in de staatsmedia moet mensen aan het denken zetten.

Gaat het hier wel om moord of is die gehele toestand gewoon in scene gezet om Black Live Matters en Antifa een startsein te geven namens soros om voor rellen te zorgen?

Hoe kon het dat er zoveel animo was voor de demonstratie op de dam?

Nu ga je misschien ook begrijpen waarom de afgelopen demonstratie in Amesterdam zo immens was? Nu begrijp je misschien ook waarom er zoveel mensen op af kwamen. In het verleden hebben wij geleerd dat Soros wel eens vaker geld geeft inruil voor wat toneel. En voor geld hebben mensen alles over, vooral mensen die geen besef hebben waar het werkelijk om draait.

De reden dat er zoveel mensen bijeen kwamen is dat zij werden betaald om dat te doen. Dat Halsema tussen de demonstranten te vinden was, was ook vooropgezet. Want men wist dat het voor wrijving zou zorgen onder het Nederlandse volk. Zie hoeveel reacties er kwamen over haar verschijning zonder een mondkapje tussen de demonstranten. Dat is precies wat Soros wilde.

De politie kon zogenaamd niets doen omdat er teveel mensen aanwezig waren. Ook dat is één grote leugen. Ik heb op vele demo's gezien hoeveel politie er aanwezig konden zijn. Ik heb het zelf meegemaakt tijdens de demonstraties van Pegida. Er waren veel meer agenten dan demonstranten.

Nogmaals beste mensen, geld is een raar ding. Dat is ook waarom Soros zoveel macht heeft. Wij weten onderhand ook dat Soros enorme tentakels heeft binnen de Mainstream Media, zowel in Nederland als buiten Nederland. En mensen die niet bewust zijn van wat er daadwerkelijk aan de hand is zijn gemakkelijk om om te kopen in ruil voor wat geld. It's all for the money honey. Daar doen blinde schapen alles voor en zien een stukje toneel, om het volk in de maling te nemen, als iets grappigs of als een soort van spannende uitdaging.

Omdat ik weet dat BLM en Antifa gefinacierde organisaties zijn van George Soros is het pure logica dat de demonstranten op de dam werden betaald. De zogenoemde moord op Floyd was hun aanleiding, want deze werd uitvergroot in de staatsmedia. Wil je een demonstratie met duizenden mensen? Geef ze geld, en gebruik eventueel wat studenten, want die kunnen wel een zakcentje gebruiken voor hun dure opleiding. Inderdaad mensen! Het waren voornamelijk studenten die te vinden waren tijdens de demonstratie.

Gebruik jouw verstand! En ga gewoon een keertje nadenken. Waarom kregen organisatoren van de demonstratie op 30 mei niet zoveel mensen op de been? Omdat zij geen mensen omkopen om te komen. En het feit dat de demonstratie op de dam voorop gezet was wisten ze gewoon dat de politie niets zouden doen. Dus geen reden om bang te zijn voor een boete. Immers Grapperhaus pleitte niet voor een boete voor de demonstranten. Maar wel voor de mensen die aanwezig waren op 30 mei. Het moet jou toch tot nadenken zetten?

Het uiteindelijke doel is om een burgeroorlog te creëren.

Om de handen schoon te houden van hooggeplaatsten moet je zorgen voor plan waarin niet meer gewezen kan worden naar de elite als er een burgeroorlog uitbreekt.

Door een gebeurtenis te laten plaatsvinden is het aan de staatsmedia hoe zij de gebeurtenis zullen uitvergroten voor het grote publiek. Als je het goed doet dan weet je dat er een bepaalde aanleiding kan ontstaan om rellen te laten uitbreken.

Rellen veranderen in veel gevallen tot een burgeroorlog. Hoe reageert het volk erop? Dat is ook belangrijk. Dit gaat als volgt:

 1. Eigen volk mag niet demonstreren en krijgen een boete. Je zet de politie in.
 2. Je zorgt voor een organisatie die goed bij kas zitten om zoveel mogelijk mensen op de been te krijgen.
 3. Je geeft de politie de opdracht om niet in te grijpen onder het mom dat er teveel mensen aanwezig zijn, ook al worden er onschuldige mensen mishandeld.
 4. Je zorgt voor rellen. Hier en daar vergroot je bepaalde rellen wat uit en je gaat deze mensen niet vervolgen.
 5. Eigen bevolking worden kwaad en zullen zeggen "Waarom wij wel een boete en zij niet. Waarom worden buitenlanders in de watten gelegd en wij niet?". Dit is precies waar de elite ons wil hebben en dat zorgt namelijk voor wrijving onder blank en zwart.
 6. Hup, je krijgt een opstand tussen blank en zwart. En voor je het weet laat je een burgeroorlog ontketenen. En de elite zal zeggen: " Ja maar dit is niet onze schuld".

Een burgeroorlog gaat altijd vooraf met georganiseerde gebeurtenissen. Op die manier weet de elite een burgeroorlog te ontketenen zonder dat zij er iets voor hoeven te doen.

Mensen moeten daarom geen deel nemen aan die enorme chaos wat de elite juist wil laten creëren. Hoe zwaar het ook klinkt, sla je handen ineen met degenen waarvan je altijd dacht dat zij jouw vijanden waren, immers jij werd ook gehersenspoeld door de staatsmedia.

Niet een moslim dat naast jou woont is jouw vijand. Niet een homo of een lesbi is jouw vijand(niet dat ik het eens ben met wat homo's en lesbi's doen). Maar de elite achter de schermen, ook wel de onzichtbare vijand genoemd, lieden die jij niet ziet op de TV, zijn onze grootste vijanden! En daar hebben wij tegen te strijden.

Wat kunnen wij dan doen als volk?

Er is niet veel wat wij als volk kunnen doen. Je kunt demonstreren dat je een ons weegt, maar het veranderd de situatie niet. Mijn voorkeur gaat juist uit naar het ontmantelen van huidige regeringleiders.

Wat wij wel kunnen doen is om elkaar wakker te maken en elkaar er op te wijzen wie de werkelijke vijand is. Bemoedig mekaar in deze tijd en help mekaar. Dat is wat ik mee wilde delen.

Reacties


Anja 4 maanden geleden

Wat heb je dat mooi helder uiteen gezet Sjouke! Mijn complimenten. Ik ben het met je eens, dat demonstreren niet de weg is. We moeten m.i. vooral menselijk blijven, maar dat is soms wel lastig hoor. Zelf ben ik moslima en laatst in de supermarkt werd ik bruut aangesproken door een man die daar ook boodschappen deed op het feit dat ik zo maar tomaten met mijn handen pakte en opzij legde. Ik mocht dat volgens hem niet doen vanwege corona en hygiene... m.a.w. ik was asociaal bezig. Ik hem erop geattendeerd dat hij toch wel zijn handen eerst wast alvorens de tomaten te eten? Verbolgen dat ik rustig door bleef gaan met waar ik mee bezig was, ik mijn weerwoord had, en dus niet naar hem luisterde ging hij mij vervolgens filmen alsof ik een of andere wandaad beging. Kan hij me mooi te schande zetten... en mij niet alleen, de hele moslimgemeenschap. Ik weet zeker dat hij dit niet had gedaan als ik geen hoofddoek had gedragen. We worden zo tegen elkaar uitgespeeld en er is afgelopen jaren zo veel haat gezaaid... Niet normaal en zeker niet leuk. Het is hek is bijna van de dam...

 
 • Vind ik leuk
 • Geweldig!
 • Grappig
 • Wauw
 • verdrietig
 • Boos