De nieuwe wereldorde - The Police State documentaire komt uit!


Wie de documentaires heeft gezien van Alex Jones weet wat hij in afgelopen jaren al heeft voorspeld. Ik weet dat er genoeg mensen zijn die hem niet mogen om zijn houding. Maar let juist niet op zijn houding maar op zijn daden.

.

Afgelopen jaren(vanaf 2002) heeft Alex Jones veel documentaires gemaakt en geplaatst op youtube. Vooral de delen "The Police State" gaf duidelijk beeld over wat er zou gebeuren in de toekomst. Toen was het nog een ver van mijn bed show voor ons. Wij dachten natuurlijk dat het hier in Nederland nooit zou gebeuren. En voila... er werd een wet aangenomen waarin het volk in hun vrijheden steeds meer worden uitgeknepen. Financieel zijn wij al enorm uitgeknepen, nu onze vrijheden nog.

Is het dan toch echt waar die nieuwe wereldorde? Ja! De nieuwe wereldorde is gevaarlijk dichterbij dan dat wij ons ooit zouden kunnen voorstellen. Door een pandemie af te roepen wist de elite wetten in te kunnen voeren om onze vrijheden af te pakken. Waar is het dan begonnen?

Het begon in eerste instantie met het weg nemen van vrijheid van meningsuiting. Alle woorden die je vanaf dat moment zou schrijven of zeggen kon tegen je gebruikt worden. Onder het mom van "gelijkheid" mocht je niets meer zeggen of schrijven. Het rookverbod werd ingevoerd onder het mom van gezonder leven. De boeren werden en worden nog steeds stukje bij beetje uitgeknepen door de overheid door extra regels en belastingen te heffen, onder het mom van een beter milieu. Het raadgevend referendum werd afgeschaft en weer werd er een stukje recht van het volk afgenomen.

Je ziet dat er afgelopen jaren zoveel wetten, zichtbaar en onzichtbaar, zijn aangenomen. En altijd onder "het mom van". Onder het mom van zijn er wetten aangenomen die totaal niet nuttig zijn. Maar waar dienden deze wetten dan werkelij voor?

Je zag dat er stukje bij beetje wetten in werden gevoerd wat grote veranderingen teweegbracht. Deze veranderingen bracht het volk onder een nieuw soort systeem waarin hun stem totaal geen waarde meer kent. Maar het werkelijke doel hiervan was om het volk stukje bij beetje te laten wennen aan een nieuw soort normaal. Ja mensen, je lees het goed, de coronacrisis lag allang in de planning. Maar als dit eerder was afgeroepen dan hadden mensen het niet gepikt.

De elite heeft er eerst voor gezorgd dat het volk alvast zou wennen aan kleine veranderingen. Want het volk heeft het voor zoete koek geslikt. De elite wist dus dat 2020 het jaar zou zijn om een grotere verandering door te voeren. Jawel, het beestje moest een naam hebben, de nieuwe coronawet dat enorm veel vrijheden zal afpakken van het volk.

Weet je waarom de elite zo de nadruk legt op die 1,5 meter afstand? Jawel, controle! Op straat word jou verplicht een bepaalde route te lopen met 1,5 meter afstand van mekaar. Op die manier kunnen camera's beter gezichten registreren. Geloof je me niet? Dan haal ik jou even uit een droom. In het verkeer moet je ook bepaalde afstand bewaren, onder het mom van veiligheid. Daar zit een kern van waarheid in, maar de misleiding gebruikt juist ook een stukje waarheid om te misleiden. In werkelijkheid is die afstand nodig om de kentekens goed te kunnen registreren. Rij voor de gein eens dicht op een vrachtwagen dat door rood licht rijdt, de camera die enkel de voorste kenteken registreert, kan jouw kenteken niet registreren omdat je te dicht op die vrachtwagen rijdt. Begrijp je nu waarom het kabinet graag die 1,5 meter wil? Het is niets meer dan het versoepelen van macht over het volk met behulp van bepaalde systemen.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog, in concentratiekampen moesten mensen ook een soort mars lopen wanneer zij uit hun barakken kwamen om te werken. Eerst moesten mensen zich verzamelen op een centrale plaats met voldoende ruimte tussen mekaar. Zo konden de SS'ers de mensen beter herkennen als ze heen en weer marcheerden en als er iemand toch stiekem vandoor wilde gaan konden ze dat sneller zien. Een grote groep mensen, dicht tegen mekaar aan, valt vaak niets tegen te beginnen. En niemand had rechten, ze hadden alleen maar plichten.

Daar is dus die 1,5 meter afstand ook voor nodig. De elite had enkel een smoes nodig, ofwel een aanleiding, om die 1,5 meter te kunnen introduceren. Onder het mom van gezondheid, kregen zij het klaar. De massa, links of rechts, stemden vanaf het begin hiermee in. Waarom? Omdat angst hun in de greep had.

Nu worden wij niet meer in concentratiekampen gezet. Gelukkig, zouden de meeste mensen denken. Maar wat de meeste mensen niet weten is dat de elite druk bezig is, dankzij de moderne technologie en mogelijkheden, een wereldwijd concentratiesysteem in te voeren. Dankzij nieuwste technologische snufjes op het gebied van camerabewaking, kunnen mensen beter gescreend worden door een automatische bot. Je meent toch niet dat er 24 uur per dag mensen  achter hun desk zitten om iedereen te bespieden? Dankzij moderne technologie hebben ze daar nu een automatische bot systeem voor dat over een bepaald intelligentie beschikt. Zo kan de elite de controle vanuit één centraal systeem behouden.

Of zijn wij het pyramide systeem alweer vergeten? Waar het alziende oog zit is het centrale systeem. Maar die ene centrale punt beschikt dus ook over de modernste technologie waar wij als volk alleen maar van kunnen dromen.

De politie kun je vergelijken met SS'ers die ingezet worden om hun overste te gehoorzamen en om de nieuwe wereldorde in goede orde te laten werken. Maar het zal mij niets verbazen dat wanneer het chinese puntensysteem ingevoerd zal worden, dat een groot deel van de politiemacht voor andere zaken ingezet kunnen worden. Het puntensysteem moet ervoor zorgen dat als wanneer mensen zich niet houden aan de wensen van de elite, dat rechten automatisch, door het puntensysteem, afgenomen kunnen worden.

De wegen die aangelegd zijn zorgen ervoor dat wij enkel daar kunnen komen waar wij volgens de elite mogen komen. Op die manier houdt de elite met gemak de controle over het volk, ook over lange afstanden. Mensen beseffen half niet wat zij over zichzelf hebben uitgeroepen. Het maakt niets uit waar je op stemt, want het systeem waarin alle partijen zitten zijn verbonden met de elite. Stemmen werkt pas als je te maken hebt met een eerlijke maatschappij, met een eerlijke overheid. Dan pas zal jouw stem zijn vruchten afwerpen. Het is door de elite allang bepaald wie, wat, waar en wanneer zal heersen of regeren. Wist je dat stemmen enkel een zoethoudertje is om het volk te sussen? Want de elite weet dat het volk hun hoop volledig focust op de verkiezingen. Je ziet gelijk dat het volk afgeleid is. En telkens komen ze er teleurgesteld onderuit. Het heeft niets te maken met dat mensen massaal thuis zijn gebleven. Ik heb al zo vaak gestemd en telkens kwam ik er bedrogen uit.

Je hebt een partij dat de waarheid spreekt maar in de praktijk niets kan doen. Je hebt een partij dat liegt maar in de praktijk iets anders brengt. Je hebt een partij dat zich bezighoudt met TV interviews en niets in de buidel draagt. Je hebt een partij dat zogenaamd voor dier en milieu is maar totaal geen veranderingen brengt. Je hebt een partij dat zich bezighoudt met ontwikkelingslanden maar die zijn na jaren niets opgeschoten. Je hebt een partij dat links is en je hebt een partij dat rechts is.

Mensen hebben het zelf niet eens door, of ze nou rechts of links zijn, maar al die verschillende partijen zijn opgericht om tweedracht te creëren onder het volk, ofwel verdeeldheid. Zie hoeveel verdeeldheid er heerst onder het volk. Dit komt omdat wij te maken hebben met allerlei politieke partijen met hun eigen agenda's en perspectieven die op niets uitlopen. Ik ben een gelovige jongen, maar moet niets van kerken hebben omdat zij het mensdom ook bedriegen. Maar wat ik wel weet vanuit de bijbel is dat wij geen deel mogen nemen aan partijschappen. En ik begrijp nu waarom. Zie hoeveel schade het heeft aangericht onder het volk. Er is totaal geen eenheid meer.

Het verbaasd mij telkens weer hoe mensen zich laten belazeren. Ik begrijp er dan ook niets van hoe het kan dat mensen zich als schapen laten behandelen, want dat is wat zij juist vertonen, schaapjesgedrag. "Oh, die gaat stemmen, ik ga ook, misschien gaat alles nu wel veranderen". "Oh kijk daar komen veel mensen op af, daar zal de waarheid wel te vinden zijn". En zo kan ik nog wel eventjes doorgaan.

Wannneer gaan die oogjes een keer open, wanneer gaan die verstandsknuppels eens werken bij mensen? Waarom blindstaren op iets dat niet werkt of gaat werken? Waarom is het zo zwaar om het verstand te openen en deze ook daadwerkelijk te gebruiken? Wat is de reden dat mensen zich zo laten misleiden?

473 x Bekeken

Reacties