Boerenprotesten, coronamaatregelen, politie, ME en leger op de been.

Je hoeft de TV maar aan te doen en je wordt platgegooid over het aantal nieuwe besmettingen. In werkelijkheid beseffen steeds meer mensen dat er gewoon niets aan de hand is en dat dit gewoon een zet is van de elite om van het volk slaven te maken.

Helaas beseffen mensen nog steeds niet dat we reeds in een derde wereldoorlog bevinden. Omdat mensen zich nog teveel focussen op de eerste en tweede wereldoorlog, wachten mensen op een soortgelijke oorlog. Ik ga ook deze mensen uit hun dromen helpen.

Dankzij de moderne technologie is er geen oorlog meer nodig waarbij fysieke slachtoffers vallen. De oorlog die nu gaande is zal voor veel meer slachtoffers zorgen. Door een pandemie af te roepen wist de elite wetten aan te nemen dat voor grote veranderingen zorgde. Door een verplichte vacinatie programma in te voeren zullen er straks heel veel slachtoffers vallen. Veel meer slachtoffers dan de eerste en tweede wereldoorlog. Dit is hoe de elite oorlog voert tegen hun eigen bevolking.

Het dragen van mondkapjes is niets meer dan een jodenster die de joden vroeger moesten dragen. Ja je ziet het goed, in een bepaalde gedeelte zie je dat de geschiedenis zich toch herhaald maar dit keer in een modernjasje. De jodenster was bedoelt om de joden te onderscheiden van de rest. Mondkapjes dienen ervoor om onderscheid te maken tussen machtshebbers en bevolking. Je denkt gelijk "Waarom dragen deze machtshebbers dan ook mondkapje?", dit doen ze om het volk te laten gehoorzamen.

Zoals al eerder werd aangegeven heeft er een machtsgreep plaatsgevonden waarbij de wereldwijde elite controle hebben gekregen over de gehele wereld. En het volk heeft hier aan mee gedaan door vanaf het begin hier op in te gaan. Het was de angst van de bevolking die macht gaf aan de elite. Terwijl er gewoon niets aan de hand was eiste een meerderheid van het volk van hun regering dat er maatregelen getroffen moesten worden. En dit is het resultaat. Bedankt!

Is het jou ook opgevallen dat die anderhalve meter tekeningen op de grond heel netjes zijn gemaakt? Ook in supermarkten zie je hoe netjes zij de bestickering hebben gedaan. De reden dat het zo netjes is gedaan is omdat het als doel heeft om het voorgoed er in te houden. Zouden de supermarkten zeggen dat het om een tijdelijke maatregel ging dan hadden ze gewoon tijdelijke, improviserende tape gebruikt om alles af te bakenen.

Mensen hebben met hun angst, in het begin, hun jawoord gegeven aan de elite. Het begin van een nieuw soort tijdperk is begonnen. Een tijdperk waarin de politie als SS'ers dienen, waarin de ME dienen als handlangers van de SS'ers en het leger als bewakers die de wereldwijde concentratiekamp moeten bewaken.

Boerenprotesten en anti lockdown protesten.

Er is door de elite allang rekening gehouden dat er protesten zouden plaatsvinden. Mensen beseffen half niet hoe het plan van de elite is uitgewerkt, al eeuwen terug. De protesten zijn nodig om de bevolking in een bepaald hoekje te kunnen krijgen en om de macht van hun wetshandhavers te vergroten onder het mom van veiligheid.

Natuurlijk zijn al die protesten niets meer dan een bezigheidstherapie om de massa bezig te houden, terwijl de elite ondertussen hun plannen verder uitwerken. Helpt protesteren dan niet? Nope! Je kunt protesteren dat je een ons weegt, het is verspilde tijd.

Wil je dat er een einde komt aan al deze ellende die nu gaande is? Dan zal het volk bereid moeten zijn zelf hun regeringen af te zetten. Je kunt stemmen dat je een ons weegt, want stemmen is ook niets meer dan bezigheidstherapie dat mensen bepaalde hoop moet geven. Zie maar als er weer verkiezingen zijn, mensen zijn totaal gefocust op die verkiezingen en vergeet de rest om hun heen. 

Het maakt niets uit op wie of wat je stemt. Of je nu op PVV, VVD of PVDA stemt. Het is van te voren allang bekend welke partij zal regeren en hoe zij zullen regeren. Mensen hebben het blijkbaar nog steeds niet door dat de debatten op TV niets meer dan een show vertoon is waar één ieder hun eigen rol heeft gekregen. De ene kreeg de rol als links en de andere kreeg de rol als rechts. Allebei voeren een toneelstuk op.

Ook de duivel kan de waarheid spreken.

Als ik spreek over leugen, bedrog en kwaad, dan zien mensen een rood duiveltje met hoornen. Nou beste mensen, dit is niet hoe het kwaad werkt. Denken jullie dat het kwaad zich openbaart in eigen gedaante? Nope! Daarvoor heb je het socialistische systeem dat als een masker fungeert om het ware gezicht van de duivel te verbergen.

Waar mensen niet bij stil staan is dat ook de duivel de waarheid spreekt om de massa achter zich te krijgen. Het kwaad komt altijd met een waarheid aanzetten waarvan misschien 0,5 procent leugen is. De massa valt voor deze waarheid. Vervolgens komt het kwaad met een waarheid waarvan 1,0 procent leugen is. Omdat je al gevallen bent voor de waarheid waarvan 0,5 procent leugen is, weet de duivel dat je ook zult bezwijken voor een waarheid waarvan 1,0 procent leugen is.

Ik ga geen namen noemen maar sommigen onder jullie weten wel over wie ik het heb. Maar de waarheid kan ook worden misbruikt om de massa te misleiden. Politieke leiders doen daar graag aan mee.

Wie de waarheid spreekt, betekend nog niet dat deze het ook in daden heeft getoond. Je kunt nog zoveel waarheid spreken zonder het in daden te tonen, maar het systeem veranderd niet. Nogmaals; iedere politieke leider heeft zo zijn of haar eigen rol gekregen. Links of rechts, ze zitten er allemaal voor hun zelf. Een acteur acteert ook alleen maar voor zichzelf en niet voor de kijkers. De kijkers vinden die persoon zo sympathiek en menen dat diegene in werkelijkheid ook zo is. Zo werkt de politiek ook.

Dit is het gezicht van de duivel, dit is hoe het kwaad werkt. Het kwaad is altijd uit om mensen te misleiden. Al moet de waarheid daarvoor worden misbruikt, dan zal de duivel daar geen moment over na denken.

Politie, ME en leger op de been.

Vroeger dacht ik altijd dat de politie jouw beste vriend is. Maar het tegendeel is waar. Het maakt niet waar zij voor kiezen. Of iemand nu kiest voor het leger, ME of politie, alle drie worden gedrild om een corrupte overheid te dienen.

De politie gehoorzaamd hun corrupte overheid en dienen het volk allang niet meer. Daarom dat ik geen respect meer heb voor de politie. Zij kozen er zelf voor om voor een corrupte overheid te werken. En hoe je het ook wend of keert, de politie, het leger en ME worden extra betaald om te zwijgen. Voor geld doen mensen rare dingen, vergeet dat niet. Geld is daarom ook het grootste misleidende kwaad dat ooit heeft bestaan.

Terwijl de corruptie voortwoekert werkt de politie hier vrolijk aan mee. "Ja de politie wordt ook maar gestuurd en hebben een gezin thuis te zitten", hoor ik vele mensen zeggen, dat noem ik één van de domste en slapste excuses die ik ooit heb gehoord. Dan zeg ik "Waarom kiezen zij dan voor een baan waar de meeste corruptie heerst?".

De politie dient de corruptie, zolang zij daarvoor worden betaald. Dit geldt overigens ook voor ME en het leger.

Een oorlog is nooit overwonnen door spandoeken, protesten of demonstraties.

Mensen zijn zodanig gehersenspoeld waardoor zij niet verder meer kunnen denken. Wat hebben al die demonstraties en protesten nu opgeleverd? Vandaag las ik zelfs dat de aangifte tegen Schouten niet wordt ingewilligd door de politie. Dat moet toch duidelijk zijn? Maar wie niet verder kan nadenken zal altijd in het zelfde systeem blijven ontwaken.

FDF, een boerenorganisatie dat opkomt voor de boeren. Nou beste mensen, als je beseft dat ook deze organisatie een samengestelde organisatie vanuit de top is dan moet je toch gaan twijfelen. Is het je niet opgevallen hoe gehoorzaam deze organisatie is? Is het je niet opgevallen dat zij ook vallen voor die coronamaatregelen? Dat moet vraagtekens bij je oproepen.

Wij weten inmiddels ook dat de organisator van viruswaanzin ook geen zuivere koek is. Hoe kreeg FDF zoveel volgers, hoe kreeg Viruswaanzin zoveel volgers in zo'n korte tijd? Sta daar eens bij stil. En volgens bepaalde bronnen zijn de organisatoren van FDF niet zo sympathiek dan dat ze lijken.

Zou de FDF echt tegen de Staat zijn, hadden ze allang andere maatregelen genomen en hadden al die wetten van de overheid aan hun laars gelapt. Maar blijkbaar zijn ze juist meer pro overheid dan menig mensen denken. De boeren gaan heus niet gered worden, geloof mij maar. Willen wij af van wat er nu allemaal gaande is dan moet je de wortel van al het kwaad aanpakken en dat is de elite.

BLM(Black Live Matters) heeft de taak gekregen om verdeeldheid te creëren. Viruswaanzin heeft de taak gekregen om het volk bezig te houden met iets wat een perspectief bied voor de toekomst. FDF heeft de taak gekregen om de boeren in toom te houden. Want je weet net zo goed als ik dat je met die enorme tractoren en aanhang zo de regering af kunt zetten. De boeren worden valse hoop gegeven waardoor zij zich maar aan de regels blijven houden.

Nogmaals, wij zitten in een oorlog, een oorlog, niet zoals de Tweede Wereldoorlog. En wij kunnen alleen bevrijd worden uit deze oorlog door de aanstichters ervan af te zetten. Dan pas gaan wij een tijdperk tegemoet waarin vrijheid van het volk weer zegeviert. Nee mensen, niet Q gaat ons redden, geen Trump of wie dan ook. Dat is een zoethoudertje. Nogmaals, de misleiding gaat veel verder dan ons neus lang is, en daarvoor wordt ook Q ingezet om ons valse hoop te geven zodat wij maar blijven zitten en maar blijven wapperen met spandoeken en blijven schreeuwen.

Door de eeuwen heen moest het volk zichzelf bevrijden van het juk. Ook in onze tijd geldt dat. Zo heb je ook nog een groep mensen die geloven dat bewustwording alles zal veranderen. Nou lieve mensen, ook dat is één grote misleiding. De meerderheid is zich al bewust van wat er gaande is en er veranderd niets.

Leer van het verleden, mensen. Leer van Grutte Pier, hoe heeft hij de Friezen bevrijdt? Door te protesteren? Nee! Ik hoor mensen gelijk zeggen "Ja maar in onze tijd is dat onmogelijk", ook dat is om ons monddood te maken. Als de organisatoren van FDF gewoon eerlijk worden en zich loskoppelen van de corrupte staat dan kunnen wij de vrijheid weer terug krijgen.


Sjouke van der Naalt

21 Blog Berichten

Reacties