Farmers Defense Force is een gesubsidieerde organisatie van Brussel.

Ik weet dat velen boos zullen worden. Maar heb jij jezelf wel eens afgevraagd waarom de organisatoren zo hoogmoedig zijn? En hoe kon het dat het FDF in zo'n korte tijd zoveel leden en volgers achter zich aankregen? Ga daar vraagtekens bij zetten als je durft.

Het is jammer maar de werkelijkheid is zo anders dan de massa denkt. Rechtsdenkenden worden ook al maanden voor de gek gehouden. Het begon met Farmers Defence Force, toen kwam Viruswaanzin waarover al gauw informatie naar buiten kwam dat het niet klopt. Iemand begon met de vraag hoe het kon dat deze organisatie in zo'n korte tijd zoveel volgers kreeg. Heb jij Pegida wel eens gezien met zoveel mensen op straat, heb jij Gele Hesjes in zo'n grote getale samen gezien in Nederland?

Ook over de Gele Hesjes heb ik mijn twijfels. Waar kwam de beweging ineens vandaan om een geel hesje te dragen? Maar goed, dat is voor later. Ik richt mij nu even op FDF.

Tot mijn grote verbazing ontdekte ik dat de organisatie van FDF een Brusselse idee is. Waarom? Omdat de elite zelf die massa demonstraties op de been heeft gezet. Gelijk als de demonstraties van BLM, zo worden ook de demonstraties van FDF en Viruswaanzin gefinancierd vanuit de top. Reden? Om verdeeldheid te zaaien en bovenal om daarmee wetten te kunnen doordrukken die normaal gesproken niet door gedrukt konden worden.

Het Financiële Dagblad liet weten dat FDF grote sommen geld ontvangt vanuit Brussel. Een quote vanuit het Financiële Dagblad:

"Het FD heeft gegevens opgevraagd uit de openbare database van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), dat de subsidies registreert en uitkeert

Zo ontving het bedrijf van FDF-voorzitter Mark van den Oever €25.593 in 2018. De bedrijven van medebestuurder Jeroen van Maanen en penningmeester Daniëlle Hekman kregen €42.050 respectievelijk €20.922. Het bedrijf Natuurkoe van vicevoorzitter Jos Ubels kreeg €169.102 uitbetaald.

Het samenstellen van een subsidieoverzicht kan niet op een warm onthaal rekenen van andere boerenleiders, schrijft het FD. Ze ontkennen glashard dat de gegevens kloppen of noemen het ‘irrelevante infomatie’."

Nu zullen velen tot mij zeggen: "Ja de media probeert deze organisatie in een kwaad daglicht te zetten". Dan stel ik jullie de vraag: Hoe is het mogelijk dat een dergelijke organisatie zoveel volgers kreeg in zo'n korte tijd? Waarom wil deze organisatie niet mee werken met andere organisaties? Waarom reageren ze niet op berichten en ideeën van mensen? Sta daar eens bij stil.

Iedereen weet onderhand dat demonstreren geen verandering brengt. Maar organisaties als FDF demonstreren om het volk bezig te houden, zodat zij geen andere dingen zullen uithalen, zoals regering afzetten. FDF, gelijk als Viruswaanzijn worden ingezet om mensen af te leiden, zodat niemand in hun hoofd krijgt om de regering zelf af te zetten.

Wie nuchter kan nadenken beseft dat demonstreren niets uithaalt. Mensen worden onnodig opgepakt, het is allemaal tijdverdrijf waar je niets mee opschiet. Je krijgt hooguit een pluimpje van de bevolking, thats it! Als je je daarvoor laat oppakken om een pluimpje te kunnen krijgen van de bevolking dan ben je al ver heen. Je demonstreert immers voor verandering. Wat hebben al die demonstraties nu uitgehaald? Gele Hesjes Frankrijk, Nederland, Duitsland, Groot Brittanië etc. Waarom zitten die leiders nog steeds op hun zetel? Waarom veranderd er niets? In Frankrijk gingen duizenden mensen de straat op en in Nederland geloofde men dat het verandering zou brengen. Niet dus! Want de regeringleiders gingen lekker door met hun plannen.

Weet je waarom mensen dat niet inzien? Juist ja! Door die hoeveelheid demonstraties die werden en worden afgekondigd. En mensen gaan er maar weer op af en het enige wat je hoort nadien: "Oh het was zo geweldig, zo'n eenheid en zo'n vrede". Halloooo mensen, wij zitten niet in een sprookjeswereld! Kom je bij mekaar om de gezelligheid en sfeer? Nee je kwam te demonstreren voor verandering. En er kwam geen verandering.

Doordat deze organisatoren telkens nieuwe demonstraties aankondigen wordt het volk lekker bezig gehouden met dode werken. Daarom dat er ook geen kop is die een keertje stil staat bij het feit dat de regering misschien afgezet moet worden als wij een nieuwe en betere tijdperk in willen gaan.

FDF, Viruswaanzin, Het hoofd de Gele Hesjes, ofwel de oorspronkelijke oprichter ervan, ze werden allemaal betaald om het volk af te leiden. En het volk geloofde dat die demonstraties alles zou veranderen. Wil jij weten hoe ik denk over demonsteren? Ik vind het tijdverdrijf! Het veranderd niets en ik ga geen tijd schenken aan iets wat geen verandering teweegbrengt. Dat noem ik oerfriesche nuchterheid!

"Ja we moeten toch iets doen", hoorde ik mensen zeggen. Dan zeg ik "Doe dan iets wat verandering met zich mee brengt en geen dode werken".

Mensen beseffen half niet dat links en rechts op mekaar worden uitgespeeld door de elite. Verdeel en heers tactiek noemen ze het ook wel. Ik ben niet rechts en niet links! Niet een zwarte of een moslim is het probleem, maar de elite die de touwtjes in handen hebben. Zij fokken bevolkingsgroepen tegen mekaar op! En iedereen trapt er in! Zie hoe mensen Geert Wilders vereren. Omdat hij de waarheid spreekt? Zoals ik al eerder zei; ook de duivel spreekt de waarheid om de massa te misleiden. Geert Wilders is net zo te vertrouwen als de rest van de kliek in Den Haag!

Leer van deze geweldige zanger:

"Screw Politics"

Daarom doe ik niet meer mee aan het systeem dat zijn oorsprong kent vanuit Babylon!


Sjouke van der Naalt

21 Blog Berichten

Reacties