Stralende Cirkels

Deze blog is gemaakt voor iedereen die op zoek is naar creatieve ontwikkeling, spirituele groei en zelfkennis. Wij maken een reis door de chakra's via 7 mandala's. Ook creëren wij onze eigen mandala kaarten die ons antwoorden en inzicht bieden.

De mandala's * Samen maken wij een reis door de 7 chakra's via kleuren en symbolen. De eerste chakra heeft een rode kleur. Deze kleur gebruiken wij ook in de eerste mandala bij het basispatroon van 4 cirkels.
De tweede mandala heeft 6 cirkels. Elke volgende mandala bestaat uit meer cirkels, wordt complexer en bestaat uit andere kleuren en symbolen.

Eerste chakra mandala


De horoscoop * De meest bijzondere stralende cirkel is de afdruk van je geboortehoroscoop. Het is een blauwdruk van de sterrenhemel van je eigen geboortemoment. De kosmische stralen hebben je op dat moment doordrongen met het universele licht. Je lichaam en geest werden tijdens je eerste ademtocht vervuld met levenskracht en spirituele kennis. Vanaf dat moment draag je deze blauwdruk met je mee. De geboortehoroscoop vertelt je eigen scheppingsverhaal. Wie ben je en hoe verloopt je persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Je kunt de horoscoop zien als de plattegrond van een routeplanner die je eigen unieke levenspad toont. Je ziet de omgeving waarin je leeft. De mensen waarmee jij je verbind en de kruispunten die je bereikt op je levenspad. Deze kruispunten bieden je een keuze. Ga je verder op het linkerpad of het rechter. Of kies je ervoor om op het oude vertrouwde pad verder te gaan? Deze kosmische routeplanner toont ook de stoplichten en wegomleidingen. Onverwachte pech onderweg en de hulp die je daarbij ontvangt.
Via de deelname aan een workshop werp je een eerste blik in je eigen geboortehoroscoop en krijg je meer inzicht in de kosmische verbanden van de astrologie. Je zult ontdekken hoe leerzaam en verhelderend een horoscoop kan zijn. 


Ria Rook

1 Blog Berichten

Reacties