Worden wij bevrijd?

Dat is een vraag die wij onszelf zouden moeten stellen. Na de gehele beweging van Q zijn we allen getrapt in een illusie dat niet uitkwam.

Valse hoop

Mensen hebben het niet door hoe zij hun vrijheid moeten bewerkstelligen. Er komt niemand ons redden, dat is valse hoop. De reden dat die Q beweging is opgezet is en was om de wakkeren rustig en kalm te houden.

Nu is er helemaal niets uitgekomen. En velen, waaronder ik, zijn enorm teleurgesteld. De enige manier om onszelf te bevrijden van deze regering is door als volk de regering zelf hardhandig af te zetten. Er leiden vele wegen naar Rome, zegt men wel eens. Neem deze wegen.

Laat je niet langer misleiden door verhalen die niet uitkomen. Hoezo zouden onze voorouders in de Tweede Oorlog wel moeten lijden in de strijd naar vrijheid en wij niet? Een lijdensweg is wel nodig omdat het volk anders niet wil luisteren. Dat wij aan de vooravond staan van een enorme grote verandering is zeker een feit. Maar vergeet niet dat de elite de touwtjes in handen hebben.

De grote verandering die aanstaande is zal met bloedvergieten, moeite en energie worden behaald. Dit betekend dat deze strijd geen vrijblijvertje is en er zullen serieus doden moeten vallen. Andere manieren zijn er niet. Het volk is zwak en slap geworden als je kijkt naar hoe onze voorouders toen waren. Zij waren strijdlustig.

Ons modern volkje menen met protesten en demonstraties dat alles zal veranderen. Het is vergooide tijd. Er is maar één manier om onze vrijheid te bevechten en dat is de fysieke strijd aan te gaan tegen de elite. Vergeet ook niet dat hun handlangers(NSB'ers) sowieso niet meer te redden zijn en daar moet je geen medelijden mee hebben. Strijd voor je eigen volk en familie!

Een verandering naar echte vrijheid zal pas plaatsvinden als wij de strijd aan durven te gaan tegen de satanische elite. De Hollanders waren ooit eens een strijdvaardig volk. Helaas is daar niets van overgebleven. Het volk is afgezwakt tot een slapende en dromerige volk. Het volk meent maar dat je met vrede, liefde en genegenheid verandering te kunnen brengen. Nou mensen, dat is pure sprookje! Trap daar niet in en wees weer nuchter in jouw denken!

Een avondklok

De avondklok is niets meer dan een oorlogsverklaring naar het volk toe. Waarom? Het gaat op dit moment niet om een fysieke oorlog maar om een mentale oorlog tegen de mensheid! Niemand ziet het! Ook dit maakt vele slachtoffers, veel meer dan wat de Mainstream Media zegt. Zelfmoorden nemen toe, eenzaamheid onder ouderen zorgen voor meer sterfgevallen, mensen met een beperking raken in de war en weten niet wat zij moeten waardoor hun levensduur veel korter zal zijn. De jeugd verveeld zich de pleuris en velen worden zelfs depressief dat zelfs de dood tot gevolg kan hebben.

Een avondklok is nog maar het topje van de ijsberg want dit is het begin van een enorme grote beperking. Komen wij hier ooit weer uit? Nope! Zolang deze lieden blijven zitten op hun zetels zal er niets veranderen en niemand komt ons redden. Wij als volk moeten het zelf bewerkstelligen!

Een avondklok dient er ook voor dat mensen niet kunnen zien wat er in de avonduren/nachturen gebeurd. Wat het daglicht niet kan verdragen kan enkel worden uitgevoerd in de nacht. Een avondklok heeft daarom vele functies voor de zittende lieden. Dat het een oorlogsverklaring is tegen de bevolking is duidelijk! Niet voor niets noemde men jaren geleden de EU het Europese Beest.

De elite heeft haast

Is het jou al eens opgevallen dat alles in een razendtempo gaat? Al die maatregelen die in een treinvaart worden doorgevoerd heeft te maken dat de elite zelf ook weet dat hun einde bijna nabij is. Je kunt ze in feite vergelijken met kleine kinderen. "Als onze einde nadert dan zorgen wij ervoor dat wij het laatste beetje nog kunnen verpesten en vernietigen!".

Die haastigheid is geen toeval, lieve mensen, omdat hun ontmaskering steeds meer zijn intrede doet. Het ontmaskeren van deze lieden is reeds begonnen. Nu is het aan het volk of zij deze zittende lieden af willen zetten of niet. Want het is een taak van het volk om corrupte lieden af te zetten.

Ook dienen deze lieden strafrechtelijk vervolgd te worden. Geef het een eerlijk proces en je zult zien hoe hun maskers dan zullen vallen omdat deze lieden niet op eerlijke wijze kunnen werken. De haastigheid van hun is een teken van een laatste wanhoopsdaad omdat zij weten dat hun einde nabij is. Maar vergeet niet dat dit niet zonder slag of stoot zal gaan. Zolang het volk niets doet ligt er een enorme lange verdrukking voor ons op de loer.

De aarde als concentratiekamp

Terwijl je vroeger van die concentratiekampen had leven wij nu in een grote concentratiekamp. Wereldwijd heeft de elite van de aarde een concentratiekamp gemaakt. Hun wetten zijn onze onderdrukkers, de vaccins zijn hun wapens die tegen ons gebruikt zullen worden.

Een muilkorf is in feite een manier om het volk het zwijgen op te leggen. Een bezoekverbod moet ervoor zorgen dat mensen geen informatie meer uitwisselen met mekaar. Gezelligheid is afgeschaft. Mensen mogen enkel en alleen nog de straat op om te werken. Het is allemaal het idee van één grote concentratiekamp en de handhavers zijn daarin de NSB'ers.

Alex Jones heeft 3 of 4 documentaires, genaamd Police State. Deze documentaires zijn jaren geleden al eens gemaakt en laten duidelijk beeld zien van waar wij nu in leven. Ook daarin laat hij zien hoe de elite van de aarde één grote concentratie kamp wil maken waarin alle vrijheid is weggenomen van het volk.

Helaas, maar de aarde is een concentratiekamp geworden waarin alles wordt gedaan om onze jeugd het normaal te laten vinden. Het begint op school.

Het dragen van een mondkapje is/was maar een experiment die goed is gelukt. Want iedereen draagt een muilkorf uit angst. Het zijn allemaal tekenen van een beginnende concentratiekamp, wereldwijd!

Je moet durven te ontsnappen

Om uit deze nachtmerrie te kunnen komen moeten mensen bereid zijn fysieke strijd te voeren. Politie, leger etc. zijn onze vijanden. Zij zijn zodanig gehersenspoeld waardoor deze lieden niet meer te redden zijn.

Om een einde te maken aan al die onzin moet het volk zichzelf durven te bewapenen. Zolang dit niet gebeurt zullen wij als volk nog lang worden verdrukt door deze valse lieden. Verzet betekend niet dat je moet gaan demonstreren met spandoeken, dat is geen verzet. Een verzet is een fysieke gebeurtenis waarin je fysiek moet gaan strijden tegen de heersende elite.

Bevrijdt jezelf voor het te laat is. Want de elite gaat gewoon lekker door. Het volk moet niet alleen in opstand komen maar moeten zich ook fysiek bewapenen tegen de elite en hun handlangers. Dit zal de enige redding zijn. Dit geldt niet alleen voor ons als Hollanders, maar voor iedereen wereldwijd! Blank, zwart, geel of paars... allen moeten opkomen voor hun eigen vrijheid.

Verzet je tegen de NSB'ers, heb geen medelijden met ze omdat zij ook een gezin thuis hebben. Deze lieden hebben zelf gekozen om voor hun corrupte overheid te werken. Zij genieten van hun positie en macht en vinden het fijn om mensen te martelen.

Ook in de Tweede Wereldoorlog had je vele NSB'ers die ook een gezin hadden, je moet daarom geen medelijden met ze hebben.


Sjouke van der Naalt

21 Blog Berichten

Reacties
Christis Thuus 27 w

https://www.youtube.com/watch?v=EMr5c-3dZdo&feature=share&fbclid=IwAR1B_LqLJKjDjZJCpjxOgD_QifmFPIJNtTbch_f3o6-gUYkedITB48eCeqE