Door Soros gefinancierde rellen in Nederland

Het gaat raar in Nederland sinds de avondklok. De media meldt dat dit het gevolg is van de avondklok, althans dat willen ze ons laten geloven. Hoe zit het werkelijk?

Let op de relschoppers

Om te willen weten om wat voor mensen het gaan die als relschoppers tekeer gaan moet je eerst letten op hun kleding. Kleding kan al heel veel zeggen. In dit geval zie je dat het veelal gaat om bontkraagjes. Zij plunderen andermans panden, vernielen andermans spullen etc.

Let op de manier hoe zij tekeer gaan

Ook de manier waarop deze plundelaars tekeer gaan zie je dat er heel iets anders aan de hand is. Iemand met een weldenkend verstand en weet dat er niets deugt van al die maatregelen zou nooit dingen gaan vernielen van een ander maar zou gelijk de oorzaak van het probleem aanpakken, jawel het torentje!

Hieraan zie je dat dit niet gaat om mensen die tegen de avondklok zijn. Nee, het gaat hier echt om mensen die worden opgeroepen(ingehuurd) door Soros aanhangers.

Het heeft niets met de avondklok te maken.

Dat het hier gaat om hele andere acties moge duidelijk zijn voor iedereen! Mensen kennen de geschiedenis niet en daarom prikken zij niet door deze rellen heen. Deze relschoppers, door Soros gefinancierd, worden ingezet om een Burgeroorlog te beginnen. De avondklok was het begin en de rellen moeten ervoor zorgen dat er een Burgeroorlog komt.

Diverse burgemeesters spraken al over een komende Burgeroorlog als het zo door zou gaan met de rellen. Soros heeft al vele rellen gefinancierd en hij weet welke voordelen hij haalt uit een Burgeroorlog. Het land gaat dan naar de klote en is met de tijd geen dubbeltje meer waard en dan gebruikt hij dezelfde tactieken als wat de Rothschilds deden, het opkopen van landen die door oorlog failliet zijn geraakt.

De geschiedenis laat zien hoe landen na de oorlogen weer werden opgebouwd, allemaal van het geld dat door de Rothschilds werden gegeven.

Rellen in ons land

De rellen in ons land heeft dus ook niets te maken met een demonstratie tegen de avondklok, dat is wel wat media ons telkens voorschoteld. Nee, de rellen dienen, zoals ik al eerder zei, als een aanleiding om een burgeroorlog te beginnen. Want wij leven al in een climax waarin alle dingen steeds meer tot een einde nadert(niet het einde der tijden hoor, zoals menig mensen maar menen).

Het dient allemaal als onderdeel van het grote plan, jawel; Agenda 2030. Daarom zie je alles ook in een stroomversnelling gaan. Voordat de elite Agenda 2030 kan inluiden moet het huidige systeem eerst worden vernietigd. Daarom ook al die rellen.

Sta er ook niet verbaasd om dat wij een enorme verdrukking zullen gaan ervaren die in totaal 9 jaar kan gaan duren. Ik zeg niet dat het gebeurt. Maar de voortekenen laten het zien. Avondklok, lockdown etc.

Men wil het huidige systeem totaal vernietigen, zodat Agenda 2030 zijn intrede kan doen. Het huidige systeem heeft gefaald. Om de machtshebbers toch aan de macht te kunnen houden komt er een nieuw soort systeem voor in plek.

Het idee dat je geen eigendom meer hebt is daarin ook een onderdeel van het grote plan. Men wil dat je al je bezittingen gaat delen met anderen, of je ze nou kent, vertrouwt, of niet. Het is geen mooie vooruitzicht. Maar die tijd gaan wij helaas in.


Sjouke van der Naalt

21 Blog Berichten

Reacties