Poetin en Trump vs. de Nieuwe Wereldorde: De laatste slag

We leven in spannende tijden. Het onbekende dat ons allen te wachten staat is zowel opwindend als beangstigend. Spannend op lange termijn, maar eerder eng op korte termijn. Alle rijken gaan uiteindelijk dood en we zitten in de terminale fase van de Nieuwe Wereldorde die niet zal herstellen

De laatste weken is alles op zijn plaats gezet voor de laatste slag. Er zijn zoveel verschillende feiten en gebeurtenissen, links en rechts, en ik zal proberen mijn best te doen om methodisch te blijven in deze ingewikkelde ontmaskering. Nauwelijks met mij, ik worstel al drie weken met dit artikel vanwege de krankzinnige hoeveelheid extra details die elke dag oplevert. Het was misschien een verkeerd moment om te stoppen met roken, maar ik geniet van een goede uitdaging.

Ingestorte dollar

Een beetje context is vereist. Het concept van de Nieuwe Wereldorde is simpelweg de wens van een handvol internationale bankiers die de hele planeet economisch en politiek willen regeren als één gelukkige familie. Het begon in 1773 en als het door de jaren heen belangrijke veranderingen heeft ondergaan, is het concept en de doelstelling geen jota veranderd. Helaas voor hen worden internationale banken die sinds 1944 de planeet plunderen via de Amerikaanse dollar, nu bedreigd door hyperinflatie, omdat hun drukmachine al jaren draait om hun absurde uitgaven te dekken om de olie- en grondstoffenoorlogen die ze uiteindelijk allemaal hebben verloren, in stand te houden. Om deze aankomende hyperinflatie te voorkomen, hebben ze een virusaanval gegenereerd op vier landen (China, Iran, Italië en nu de Verenigde Staten) om paniek te zaaien onder de bevolking, met de kostbare hulp van hun schandelijke media. Hoewel dit coronavirus niet anders is dan alle nieuwe virussen die elk jaar de mens aanvallen, hebben de media de mensen ertoe aangezet zich vrijwillig te isoleren door middel van angst en terreur. Sommigen verloren hun baan, bedrijven gaan failliet, de paniek creëerde een beurscrash die de portemonnee en de opgedroogde activa leegmaakte, wat resulteerde in een paar biljoen virtuele dollars van de markt om de druk van de munt af te schudden.

Beurs

Tot nu toe, zo goed, maar al het andere ging mis in deze wanhopige en ultieme banzai. De topviroloog van de wereld bevestigde dat chloroquine door de Chinezen met spectaculaire resultaten werd gebruikt om patiënten te genezen, vervolgens verbeterde hij zijn toverdrankje door het toevoegen van een pneumatisch antibacterieel genaamd azythromicine, en redde iedereen van zijn eerste 1000 gevallen, op één na. Donald Trump legde onmiddellijk dezelfde behandeling op door middel van een gevecht tegen zijn eigen Federal Drug Administration, gekocht en eigendom van de diepe staat. Dit dwong alle media om te praten over Dr Didier Raoult's Miracle Elixir, en ondertekende het doodvonnis over ons vertrouwen in alle westerse regeringen, hun medische instanties, de Wereldgezondheidsorganisatie en de media die de onberispelijke reputatie van de dokter probeerden te vernietigen, terwijl ze plotselinge "gevaarlijke bijwerkingen" uitvonden van een bijna niet-beledigend medicijn dat al 60 jaar lang wordt gebruikt voor de behandeling van malaria. Niet zo ver weg in Duitsland, merkte de internationaal geprezen Dr. Wolfgand Wodarg op dat de gemanipuleerde paniek totaal nutteloos was, aangezien dit virus niet anders is dan de andere virussen die ons elk jaar treffen. Dit is een verbazingwekkende overwinning geweest voor Trump en de algemene bevolking op de sociale media, die samen de pathologische leugens van de officiële communicatiekanalen van elk land van de Nieuwe Wereldorde blootlegden. De facto is de geloofwaardigheid van deze marionettenregeringen in de lucht verdwenen, en uit het oog van de storm zal Italië na de crisis zeker de EU verlaten, wat een domino-effect zal veroorzaken dat door alle EU-landen en NAVO-leden heen zal lopen. Mijn vrienden, het globalisme is dood en klaar voor de crematie.

Het graven van de afgrond

De internationale bankiers zagen het niet aankomen in 1991, toen ze na de val van de Sovjet-Unie 95% van de planeet domineerden. Het leek erop dat niets hun ultieme missie om hun Orwelliaanse droom te voltooien kon tegenhouden: een paar landen in het Midden-Oosten vernietigen, Israël uitbreiden, en de totale controle over de wereldoliemarkt krijgen, het laatste stukje van hun Xanadu-puzzel waar ze al een hele eeuw aan werken, te beginnen met de Balfour-verklaring in 1917.

Toen Vladimir Poetin de leiding kreeg over Rusland, was er geen enkel teken dat hij het beter zou doen dan de dronkaard die hij had vervangen. Een ex-KGB-officier leek een keuze die meer gedreven werd door nostalgie dan door ideologie, maar Poetin had veel meer troeven in handen dan hij eerst onder ogen kreeg: patriottisme, humanisme, rechtvaardigheidsgevoel, sluwe list, een vriend van een geniale econoom, Sergej Glazyjev, die de Nieuwe Wereldorde openlijk verachtte, maar bovenal belichaamde hij de reïncarnatie van de lang verloren gegane Russische ideologie van de totale politieke en economische onafhankelijkheid. Nadat hij enkele jaren lang het Russische moeras had drooggelegd van de oligarchen en maffiose die zijn struikelende voorganger in zijn spoor van lege flessen had achtergelaten, rolde Poetin de handen uit de mouwen en ging aan het werk.

Omdat zijn tegenstanders 250 jaar lang de planeet hadden geplunderd door een door een militaire overheersing verzekerde kolonisatie, wist Poetin dat hij moest beginnen met het bouwen van een onoverwinnelijke militaire machine. En dat deed hij. Hij kwam met verschillende soorten hypersonische raketten die niet te stoppen waren, de beste verdedigingssystemen op de planeet, de beste elektronische stoorsystemen en de beste vliegtuigen. Om er zeker van te zijn dat een nucleaire oorlog geen optie zou zijn, bedacht hij dingen waar nachtmerries van gemaakt zijn, zoals de Sarmat, de Poseidon en de Avangard, allemaal niet te stoppen en in staat om elk land in een paar uur te vernietigen.

Poetin en de militairen

Russische president Vladimir Poetin in het midden, terwijl hij spreekt tijdens een jaarlijkse bijeenkomst met topmilitairen in het National Defense Control Center in Moskou, 24 december 2019. Poetin zei dat Rusland het enige land ter wereld is dat hypersonische wapens heeft, ook al zijn militaire uitgaven een fractie van het Amerikaanse militaire budget. De Russische minister van Defensie Sergei Shoigu, links, en het hoofd van de generale staf van Rusland Valery Gerasimov, rechts, wonen de vergadering bij.

Met een nieuw en ongeëvenaard arsenaal kon hij elke NAVO-macht of een van haar volmachten verslaan, zoals hij deed vanaf september 2015 in Syrië. Hij bewees aan elk land dat onafhankelijkheid van het NWO-banksysteem nu een kwestie van keuze was. Poetin won niet alleen de Syrische oorlog, maar hij kreeg ook de steun van veel landen van de Nieuwe Wereldorde die plotseling van kant wisselden toen hij zich realiseerde hoe onoverwinnelijk Rusland was geworden. Op diplomatiek niveau kreeg het ook het machtige China aan zijn zijde, en wist het vervolgens onafhankelijke olieproducenten als Venezuela en Iran te beschermen, terwijl leiders als Erdogan van Turkije en Muhammad Ben Salman van Saoedi-Arabië besloten de kant van Rusland te kiezen, dat niet de beste pokerhand heeft, maar het hele kaartspel.

Eindigend met de conclusie dat Poetin nu de almachtige oliemarkt beheerst, de onvermijdelijke energiebron die economieën en legers smeert, terwijl de NAVO van de bankiers alleen maar kan toekijken, zonder enige middelen om het terug te krijgen. Met de ongelofelijke resultaten die Poetin de afgelopen vijf jaar heeft geboekt, lijkt de Nieuwe Wereldorde ineens op een kaartenhuis dat op het punt staat af te brokkelen. Het Empire of Banks is al vijf jaar lang terminaal ziek, maar het is nu op morfine, zich nauwelijks bewust van wat er aan de hand is.

Tragedie en hoop

Omdat er geen hoop is op het starten van de op voorhand verloren gegane WO3, kwam de laatste banzai uit de struiken in de vorm van een virus en de daaruit voortvloeiende mediacreatie van een nep-pandemie. Het ging er vooral om een catastrofale hyperinflatie van de enorme massa Amerikaanse dollars die niemand meer wil, te voorkomen, om tijd te hebben om hun virtuele wereldcrypto te implementeren, alsof de chronisch falende bankiers nog steeds enige legitimiteit hebben om onze geldhoeveelheid onder controle te houden. Het leek er eerst op dat het plan kon werken. Toen haalde Vlad zijn revolver tevoorschijn om het Russische roulettespel te starten en bliezen de bankiers hun hersens uit op de druk op de trekker.

Hij riep een bijeenkomst op met OPEP en doodde de olieprijs door te weigeren de Russische productie te verlagen, waardoor het vat onder de 30 dollar kwam. Zonder enige bijbedoeling en zeker nog minder wroeging doodde Putin de kostbare westerse olieproductie. Alle dollars die uit de markt waren gehaald, moesten door de Fed en andere centrale banken opnieuw worden geïnjecteerd om een neerwaartse spiraal en de uiteindelijke ramp te voorkomen. Inmiddels zijn onze dierbare bankiers uit de problemen.

In de tussentijd heeft Trump ook nog eens geprikt op de gangsters die de das omdoen. Terwijl de media het corona dodende chloroquine onderwerp vermeden, een oude pil die bedoeld was om malaria te genezen, legde Trump aan de FDA het gebruik van dit levensreddende medicijn op aan met de VS besmette patiënten. De media had geen andere keuze dan erover te gaan praten, wat een kettingreactie veroorzaakte: grote farmaceutische CEO's werden ontslagen omdat ze net het vaccinatiecontract hadden verloren, landen als Canada zagen er als genocidale dwazen uit omdat ze de goedkope en onschuldige medicatie niet gebruikten, terwijl een zeer schandelijke criminele daad van een regering in het volle licht werd ontmaskerd: de regering Macron had in januari 2020 uitgeroepen dat chloroquine schadelijk was en had het gebruik ervan ingeperkt, slechts een paar weken voor het uitbreken van de nep-pandemie! Russische roulette is tegenwoordig een populair spel in westerse regeringen.

Rusland kondigde zijn eigen corona-dodend brouwsel aan...

Op zaterdag 28 maart kondigde Rusland zijn eigen corona-dodend brouwsel aan, gebaseerd op de toverdrank van Dr. Raoult. Nog een Kozakkenblaas, deze keer naar de grote Farmaceutische Kroonader, terwijl de meeste westerse landen nu de goede doktersbehandeling moeten uitvoeren, of de klap van een Russische pil onder ogen moeten zien die zijn burger komt redden. Poetin zit tegenwoordig in de levensreddende business: in de laatste week van maart stuurde hij 15 militaire vliegtuigen vol met artsen en voorraden rechtstreeks naar Noord-Italië, nadat een hulpvliegtuig uit China door Tsjechië was geblokkeerd. We staan op het punt te leren dat de Europese landen vrezen dat China of Rusland de waarheid vindt in de regio Lombardije, waar mensen niet sterven aan een of andere corona infectie, maar waarschijnlijk aan een dodelijke cocktailhybride van twee eerdere vaccins tegen meningitis en griep, die in aparte vaccinatiecampagnes werden uitgetest.

De clou

Ik zei al eerder dat het elke dag geweldig nieuws brengt. Nou op zondag 29 maart, de meest prachtige van hen allen viel als een ton van bakstenen op sociale media: beperkte omstanders leerden dat Trump de controle over de Federal Reserve had overgenomen, die nu wordt behandeld door twee vertegenwoordigers van de Schatkist van de staat. Van al het gekke nieuws van de afgelopen maand is dit veruit het beste en meest schokkende. Na drie jaar aan de macht te zijn geweest, heeft Trump eindelijk zijn verkiezingsbelofte waargemaakt om particuliere banken uit de Amerikaanse publieke zaken te halen, waarmee een einde komt aan een eeuw van uitbuiting van de Amerikaanse burgers. Hij heeft de beruchte Blackrock-investeringsgroep zover gekregen dat hij belangrijke bedrijven voor de Fed gaat kopen, wat betekent dat hij brokken van de economie nationaliseert, terwijl hij de crash van de markt vermijdt door belangrijke privé-investeerders bij de deal te betrekken.

Trump en Powell

President Donald Trump staat samen met Jerome Powell, zijn genomineerde om voorzitter te worden van de Amerikaanse Federal Reserve in het Witte Huis in Washington, V.S., 2 november 2017.

Deze gedurfde stap komt op een cruciaal moment en confronteert ons met het besef dat Vladimir Poetin en Donald Trump verenigd zijn en de mensheid op het kruispunt van de Nieuwe Wereldorde en de vrijheid hebben gebracht. Zoals ik al vaak heb gezegd, dacht ik dat de wereld tussen 2020 en 2024 ingrijpend zou veranderen, omdat dit de laatste vier jaar van deze twee helden in de politieke macht van hun naties zouden zijn.

De Nieuwe Wereldorde wordt geconfronteerd met de twee machtigste landen op de planeet, en deze neppe pandemie heeft alles veranderd. Het liet zien hoe wanhopig de bankiers zijn, en als we niet willen eindigen met kernkoppen die in beide richtingen vliegen, moeten Poetin en Trump ze nu tegenhouden.

Beëindig nu de BIS, de Wereldbank, het IMF, de Europese Centrale Bank, de EU en de NAVO. Onze wereld zal niet perfect zijn, maar het kan binnenkort veel beter worden.

De paas verrijzenis komt eraan. Dit kan bijbels worden.

BRON: Oriental review


Sjouke van der Naalt

21 Blog Berichten

Reacties
Ingrid 1 jaar geleden

Interessant stuk !!