De verkiezingen - De corruptie ten top

Terwijl miljoenen mensen zich focussen op de verkiezingen, komen er nieuwsberichten naar buiten waarin al wordt beweerd dat duizenden stemmen niet meer geldig zijn door een zogenoemde fout.

En daar gaan we dan... nu al wordt er in de media gezegd dat duizenden stemmen niet meer geldig zijn. Mijn voorspellingen komen alweer uit. En mensen blijven het gewoon keihard negeren.

Niemand heeft het door waarvoor de verkiezingen daadwerkelijk dienen. Dit systeem is opgericht om mensen het gevoel te geven dat zij ook iets hebben in te brengen. Maar het is niets meer dan een manier om mensen af te leiden van de werkelijkheid. Mensen brengen hun stem uit en hopen op een goed verloop. Maar de werkelijkheid is anders.

Dankzij de coronacrisis moeten mensen per post stemmen en daardoor komt ook de aap uit de mauw. Duizenden stemmen in Nederland worden al als niet-geldig verklaard. En dit is het bewijs dat de verkiezingen nooit eerlijk zijn verlopen.

De verkiezingen zijn niets meer dan een dooie mus om mensen af te leiden en bezig te houden. Achter de schermen gaan de plannen van de bilderberg lekker verder. En mensen blijven blind voor de werkelijkheid.

De verkiezingen worden ingezet om de bevolking af te leiden. Want het is van te voren allang bepaald wie er gaat winnen. Dit is een werkelijkheid die wij niet kunnen tegenhouden, tenzij het volk in staat is om eigen handig de regering af te zetten.


Sjouke van der Naalt

21 Blog Berichten

Reacties