En daar was het al zover - Fraude op de eerste plaats

En weer komen mijn voorspellingen uit omtrent de verkiezingen. Nu gaan wij enkele nieuwsberichten samenbrengen en in kaart brengen. Verschillende mediagroepen lieten al weten verbaasd te zijn omtrent de uitslagen.

Als eerste wil ik een bijzonder nieuwsbericht met jullie delen over Aboutaleb. In dit nieuwsbericht doet Aboutaleb aangifte wegens fraude met de stempassen. Maar ook De Dagelijkse Standaard bracht een nieuwsbericht naar buiten waarin wordt beweerd dat een flink aantal stempassen niet meer geldig waren.

Honderden stemmen van 70-plussers in Friesland werden ongeldig verklaard omdat men beweerde dat deze mensen hun stembiljet in een verkeerde envelop hadden gedaan. Natuurlijk weten wij wel beter en dat er heel iets anders aan de hand is. Maar hiermee zijn we nog niet klaar. Kunnen wij de verkiezingen nog herinneren in Amerika waarbij stemmen werden geconstateerd van overledene? Nou, bijna hetzelfde gebeurde hier in Nederland. Toeval? Nope! NH Nieuws liet weten dat bijna 1500 stempassen verkeerd waren bezorgd en dat er zelfs stempassen naar overledenen waren gestuurd.

Op 14 maart 2021 werd een postbode aangehouden vanwege het verduisteren van stempassen. In Kerkrade werden hoeveelheid aan stempassen zelfs niet geleverd waardoor mensen hun stem niet konden uitbrengen. En weet je waar het om ging? Jawel; het ging om een PVV bolwerk. Ook in Leiden liet men weten dat er enorme fouten zijn gemaakt met de verkiezingen. Maar ondertussen weten wij dat het niet om fouten gaat, maar om pure opzet!

Ook gingen er foto's rond waarop te zien is hoe Kaag omhuppelde van blijdschap vanwege haar overwinning van de verkiezingen. Maar ze waren vergeten de gordijnen dicht te doen. Je ziet op deze foto hoe het daglicht te zien was. Hoe kun je je overwinning al vieren, terwijl de telling nog lang niet aan de gang was? Jawel, tenzij je fraude pleegt. Hieronder eventjes twee screenshots.

Is het duidelijk nu dat er fraude gepleegd is vanaf de hoogste plank? Fraude is namelijk mogelijk vanaf hogere hand! Je moet namelijk eventjes onderzoeken onder wie het stemsysteem valt. Want ons Nederlands stemsysteem is niet zo onafhankelijk dan mensen denken.

Ons verkiezingssysteem wordt ook wel het Smartmatic systeem genoemd. Denk je dat D66 zomaar omhoog springt met het aantal zetels? Smartmatic is in handen van George Soros, jawel de finacierder van Antifa! HackDefence, een Nederlandse organisatie die het stemsysteem in de gaten houdt op cyberaanvallen wordt geleidt door Koek, een ‘vertrouweling’ van de Leidse D66-fractie. D66-minister Kajsa Ollongren is als Minister van Binnenlandse Zaken verantwoordelijk voor de verkiezingen en daarmee ook verantwoordelijk voor de Tweede Kamerverkiezingen van woensdag.

Wil je meer hierover weten? Dan raden wij julie aan naar deze website te gaan! Op deze website lees je meer over ons stemsysteem.

Denk je dat een soortgelijke gebeurtenis als in Amerika, hier in Nederland puur toeval is? Toeval bestaat niet mensen! Letterlijk elke gebeurtenis die wij mee maken, van aanslagen tot aan verkiezingsuitslagen zijn van te voren al bepaald. Elk dingetje die je ziet op de TV zijn allemaal van te voren gepland. Neem een voorbeeld aan de tekenfilmserie "The Simpsons". Niet voor niets voorspelde deze serie letterlijk alle dingen. Hoe kan het dan? Wie inzage heeft in het Grote Plan der Elite kan natuurlijk als een helderziende worden ingezet, vergeet dat niet. Alle crisissen, oorlogen, verkiezingen en overige grote gebeurtenissen zijn allang in het Grote Boek der Elite geschreven. Het Grote Plan der Elite is niet iets wat op een regenachtige maandag is gemaakt. Dit reikt terug tot in de 17e eeuw.

De organisatie die hierover gaat hebben onder verschillende namen bekend gestaan. Tegenwoordig staan zij bekend als de illuminatie, ofwel vrijmetselaars. Vroeger stonden zij bekend als tempeliers, en hebben vele oorlogen gevoerd tegen de mensheid.

De verkiezingen in ons land worden al tientallen jaren bepaald door een groepje mensen achter de schermen. Niks wordt aan het toeval overgelaten, als je dat maar goed onthoudt. Natuurlijk willen onze regeringsleiders ons doen laten geloven dat alle gebeurtenissen pure toeval is, zodat er geen argwaan gewekt kan worden onder de bevolking. En als je goed ziet om je heen dan besef je hoe gehersenspoeld de massa is.

Alleen de enkeling onder de massa hebben hun ogen geopend en doorzien de smerige leugens van de elite. Laat dit bericht goed tot je doordringen en denk goed na voor je weer deel neemt aan het systeem. Want wat je ook nog niet weet is dat wanneer mensen deelnemen aan het stemsysteem zich als het ware onderwerpen aan het systeem der illuminatie. Waarom is dat zo? Heel simpel! Het stemsysteem is ontworpen om het vertrouwen van de bevolking in leiders te stellen wat dus aangeeft dat mensen geregeerd willen worden door andere mensen. Ik hoor allang wat je gaat zeggen "Ja maar wij hebben toch wel leiders nodig die ons weer moeten leiden". Beste mensen, wij zijn wezens die prima voor zichzelf kan zorgen, daarvoor hebben wij geen leiders nodig.

Denk goed na voor je weer gaat meedoen aan het corrupte systeem van de illuminatie.

Was getekend: Sjouke van der Naalt


Sjouke van der Naalt

21 Blog Berichten

Reacties