Het toneelstuk debat.

Het is altijd grappig om te zien hoe vele mensen toch weer geloven dat het debat echt was. Velen beseffen niet dat het debat van gisteren(donderdag) puur toneel is en was.

Alles dient als doel om bepaalde mensen aan de macht te helpen en bepaalde verschuivingen te veroorzaken. Het is allemaal een manier om Kaag steeds meer macht toe te kennen. Dat Rutte zei dat hij het vertrouwen weer terug wilde winnen is niets meer dan een lege ei en hij lacht zich rot achter de schermen, samen met de rest. "Goh, moet je kijken, iedereen kijkt naar ons toneelstukoptreden en zij trappen er ook nog in!".

Je hoeft geen helderziende te zijn als je de plannen van de elite wilt doorprikken. Denk je nou echt dat het mekaar afkraken tijdens het debat allemaal echt is? Ik haal je uit die droom, achter de schermen knuffelen ze mekaar in hun reet. Want geen enkel politicus, links of rechts zijn te vertrouwen. 

Denk je dat al die populaire(bekende) partijen per toeval aan de macht zijn gekomen of enorm populair zijn geworden? Je wordt niet zomaar populair met je partij. Hoor je de piratenpartij wel eens op het nieuws? Nope! Dat soort partijen zijn door burgers opgezet en hun eigen geld zit daar in! Die grotere of bekendere partijen zijn niet zomaar populair geworden en komen niet per toeval geregeld op het nieuws voorbij.

Bovendien dienen verschillende partijen nog een doel, namelijk om verdeeldheid te creëren. Partijschap is iets waar vroeger nog de doodstraf op stond, tegenwoordig is het een enorme hype geworden om partijschap te plegen.

Dat de avondklok naar 22:00 uur is gezet om zogenaamd moslims tegemoet te komen is niets meer dan een manier om ons Nederlanders tegen moslims op te zetten. Dat heb je als je deelneemt aan partijschap. Wie stemt voor een bepaalde partij(die zogenaamd het beste voor heeft voor het volk) pleegt partijschap. Nu hoor ik sommigen wel weer zeggen: "Ja maar, moslims horen toch niet in ons cultuur?". Daar ben ik het deels mee eens. Ten eerste moet je er rekening mee houden dat onze regeringsleiders de massamigratie hebben laten ontstaan, dat is niet te wijten aan de moslims. Al die anti moslims groepen pakken enkel het probleem aan, maar niet de oorzaak.

Ik heb zelf vroeger ook bij pegida gezeten, en heb zelfs toespraken gehouden. Maar ik kwam er zelf achter dat niet moslims onze vijanden zijn. Nee, dat zijn onze regeringsleiders. Zij zijn in staat aanslagen in scene te zetten. Nogmaals; ik noem ze niet voor niets: politieke acteurs, ook noem ik ze wel politieke regisseurs.

Geen enkele politieke partij heeft het beste voor met het volk. Dat zij mekaar soms scherpe vragen stellen is allemaal pure toneelstuk. Mensen werden gisteren urenlang beziggehouden met het toneelstuk debat. Ondertussen werd er achter de schermen druk gewerkt om nieuwe wetten er doorheen te drukken. Een volk dat afgeleid is kun je gemakkelijker om de tuin leiden. Daarom is onafhankelijk onderzoek zo belangrijk.

Nederland heeft geen sterk leiderschap nodig. Nederland heeft namelijk een sterk onderwijs nodig. Onderwijs waarin wordt geleerd dat zij zonder leiders zichzelf best kunnen redden. Besef namelijk heel goed dat Nederland niet is gevormd door het corrupte koninklijkhuis en ook niet door onze politiekeleiders. Het zijn onze voorouders die Nederland door de eeuwen heen hebben gevormd. Zij hebben meegeholpen om Nederland identiteit te geven. Zij zijn degenen die na de Tweede Wereldoorlog alles weer hebben opgebouwd. Daar heeft geen enkele politieker of nepkoning maar iets in bijgedragen. Ja zij gaven het geld, maar ook het geld kwam niet van hunzelf. Dit kwam van de rothschildsbankiers die alles hadden opgekocht toen Nederland net zo goed als failliet was na de Tweede wereldoorlog.

Links of rechts, het maakt niets uit. Zij dienen allen dezelfde belangen. En dat is zeker niet het belang van het volk. Stel geen vertrouwen in leiders die zo populair zijn geworden binnen een mum van tijd. Ik durf te wedden dat als ik een politieke partij begin, met dezelfde doelen als FVD, dat ik zeker nooit het nieuws zal halen. Want ik moet het doen met mijn eigen geld en dus zal ik nooit zo groot worden.

Bij het formeren van partijen is allang rekening gehouden met plan B. En als plan B niet werkt dan is er nog altijd plan C. Wij worden belazerd waar wij zelf met de neuzen bijstaan en toch blijven we maar hopen. Hoop met zulke corrupte lieden aan de macht is een gevaarlijk wapen. Daarom dat hoop niet altijd goed is. Hoop is pas goed wanneer al die corrupte lieden de gepaste doodstraf hebben gekregen. Want alleen de doodstraf kan hun en hun nakroost tegenhouden. Zou je ze laten leven dan zijn ze vindingrijk genoeg om een andere manier te zoeken om weer aan de macht te komen.

En wat mensen ook niet beseffen is dat politieke leiders mekaar beschermen. Dat Kaag zei dat ze klaar was met Rutte is natuurlijk onderdeel van het grote plan. Het behoord allemaal tot één groot doel; de Grrrrrrreat RRRRReset! In werkelijkheid knuffelt ze nog gewoon met hem om zoals anders, alleen zie je dat niet op de TV natuurlijk om zo de geloofwaardigheid hoog te houden voor het volk.

Het debat, en er zullen meer volgen, dienen als doel om hun smerige plannen doorheen te kunnen drukken. Al die verschuivingen, zowel in de peilingen als in de Tweede Kamer dienen als doel om het volk af te leiden van de werkelijkheid. Want wie weet nou daadwerkelijk iets over de werkelijkheid ACHTER DE SCHERMEN? De werkelijkheid die ons wordt voorgeschoteld is een andere werkelijkheid dan wat er achter de schermen plaatsvindt. De werkelijkheid achter de schermen is geheel andere werkelijkheid die wij liever niet eens willen kennen.

Nogmaals; alleen een gepaste doodstraf zal ons verlossen van al deze lieden! En dat is precies wat Nederland nodig heeft!


Sjouke van der Naalt

21 Blog Berichten

Reacties