Hoe een crisis ontstaat en deze in het verleden al is voorspeld

Lees dit artikel en geef dit door aan vrienden en familie!

Het Plan.

Het plan op zich is een blauwdruk van het verleden dat ook weer een blauwdruk zal zijn voor de toekomst. Maar welke mensen bepalen dan de toekomst? In werkelijkheid wordt de toekomst niet bepaald door mensen maar door een systeem.

Is het jou wel eens opgevallen hoe het kon dat bepaalde mensen uit het verleden vele gebeurtenissen van afgelopen jaren hadden voorspeld? Dit alles heeft te maken met wie je te maken hebt. Wat voor soort mensen zijn het die dat konden? Uiteindelijk als je je wat verdiept in dat soort mensen dan ga je ontdekken dat zij ook gewoon betrokken zijn bij het Plan. Ze maken vaak ook deel uit van geheime organisaties waardoor dit soort lui de toekomst zogenaamd kunnen voorspellen. In feite is het geen voorspelling. Het is in werkelijkheid gewoon een stukje van het grote Plan onthullen aan de wereld.

Maar de elite heeft het idee heel goed uitgedacht. Door een bepaald deel van het plan als een voorspelling aan de wereld te laten zien, wek je vertrouwen op bij het volk. Het volk gaan hun vertrouwen zetten op die ene man die zogenoemd kan voorspellen. Je moet het volk namelijk ook niet alles onthouden over het plan. Door kleine beetjes van het plan als een voorspelling te laten fungeren voor het volk is een ideaal onderdeel!

Zijn crississen dan ook onderdeel van het Plan?

Jazeker! Een crisis word altijd opzettelijk gecreeerd. Geen enkele crisis is vanzelf de wereld ingekomen. Dat begint natuurlijk bij een paar lieden die proberen de wereld in hun macht te krijgen.

Maar onthoudt goed dat deze paar machtsgeile staatsmannetjes de crisis zelf niet in werking stellen. Zij kondigen het enkel aan en het volk doet de rest. Het gevolg van zo'n aankondiging is dat mensen helemaal hysterisch worden, mensen worden door angst overrompeld. Immers een kat in het nauw maakt rare sprongen.

Er zijn drie manieren om het volk tot schrikken te brengen:

  1. Een pandemie aankondiging
  2. Een terroristische aanslag
  3. Financiële crisis

Bij een pandemie aankondiging gaan mensen zich gelijk aanpassen en dat zie je door hun koopgedrag. Mensen gaan hamsteren omdat ze bang zijn dat winkels gaan sluiten. Mensen vergaan van vrees en angst dat gezaaid wordt op TV. 

Tijdens een zogenoemde pandemie leven mensen anders, gaan mensen ineens anders met elkaar om. In feite is hun angst de grootste virusverspreider dat doorgegeven word aan anderen. Voor je het weet heb je het gehele volk in rep en roer. En dan heb je te maken met een crisis. En de regering weet in zo'n situatie dat het volk op dat moment lam genoeg zijn en zij drukken er verordeningen doorheen wat de angst alleen maar meer verdubbeld bij mensen.

Bij een terrorische aanslag wek je bij mensen ook weer veel angsten op. Mensen verlangen op zo'n moment van de overheid dat zij strenger zullen optreden. Hoppa en voor je het weet heb je een politiestaat. Mensen stemmen ermee in wat de overheid doet, want zij worden door angst in de greep gehouden.

Bij een financiële crisis is het volk die hierom gevraagd hebben. Ik leg jou uit waarom. Bij de aankondiging van een financiële crisis zijn het de mensen die hierop in gaan. Aandeelhouders halen hun geld weg. Mensen houden de knip op hun portemonnee en dit laat de crisis gebeuren.

Mensen hebben het niet door maar de overheid kondigt enkel aan en het volk moet er enkel op in gaan. Dit is hoe crisissen worden gebruikt om het volk van hun vrijheid te beroven.


Sjouke van der Naalt

21 Blog Berichten

Reacties